Örömszerzés online könyv folyamatosan megújuló szöveggel és fotókkal e-mail oromszerzes1@gmail.com
KÉRDÉSEK -VÁLASZOK – Örömszerzés

KÉRDÉSEK -VÁLASZOK

 

            Ezen az e-mail címen kérdéseket tehetsz fel bármi legyen is az, ami a szexualitással kapcsolatos.

                                                             Korrekt választ, hazai neves szakeberektől kapsz.

Kérdések – válaszok – csak azok a kérdések kerülnek az oldalra, melyek személyiségi jogokat nem sértenek, vagy példaként szolgálhat másoknak.

Szia Zoli, nagyon okés ez az oldal nem győzöm olvasni annyi miden van rajta. Jók a fotók is csááá, Bence

Szia Bence! Köszi Ciao: Zoli

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez nagyon király üdv: Deasy Kösz: Zoli

Néhány napja elkezdett viszketni a “ott lenn”.  Kellemetlen egész napom gáz csak vakargatnám. Mitől lehet?

Üdv: Évi

Kedves Évi!

Rövid kérdésre, rövid válasz. Emberorvos legyen a talpán, aki ebből az “egysorosból” meg tud állapítani egy diagnózist. Rövid időn belül keress fel egy nőgyógyászt. (lehet  hüvelygomba,  lehet, hogy átváltottál műszálas fehérneműre, de azt is figyelembe kell venned, hogy szeretkeztél e valakivel az elmúlt napokban).

Szia Zoli! Szeptemberben indulnak az ösztfői órák? Már mint az előadások (felvilágosítás). Üdv: Karak.

Szia Karak! Minden iskola aki felkér, egyeztetések után ott vagyok. Üdv: Zoli

Szia Zoli! Lehet, hogy buta a kérdésem, de szeretném tudni, hogy mekkora az átlag cerka. A mostani barátomé 15.2 cm az előző pasimé 18. 6 cm volt mégsem volt vele olyan jó a szex mint a mostani barátommal.

Köszi, Márti

Szia Márti!

Te aztán precíz vagy, már ami a “könyvelésedet” illeti. Mindenek előtt a “jó szexet” nagy százalékban nem a cerka mérete befolyásolja. Csekély százalékban vannak “mély nők” nekik fontos, hogy a pénisz valóban méretes legyen. Nem szeretném a könyv anyagát idézni, olvasd el azt a fejezetet ahol erről írok. Az átlag cerkaméret felmérések alapján ernyedt állapotban 7 cm és 10 cm, erektáltan (felállva) pedig 12 cm és 15 között van.

Akkor beszélünk kicsi péniszről, ha ernyedt állapotban 4 cm-nél, erektált állapotban pedig 7,5 cm-nél kisebb  Mint az emberek magasságában itt is vannak szélsőséges méretek, formák, stb. Amit a pornó filmekben lehet látni, oda valóban a nagy cerkájú fickókat válogatják ki, de ha jobban megnézzük az aktust “csattanásig” azaz tövig, elég kevés csusszan be. Sokan azt gondolják, ha valakinek nagyobb a cerkája, nagyobb a teljesítménye is. Nem ez a döntő szempont, egy “átlagosnak tűnő cerkával is csodákat lehet művelni”, ha tisztában vagy az örömszerzés más fortélyával is. A női hüvely hossza nyugodt állapotban átlagosan 8- 10 cm, izgalmi állapotban 10-13 cm. Ha a hüvely rugalmas, bizonyos méretig minden méretű cerkát befogad és körülölel, de azért 18 -20 cm -re nagyon kevés nő hüvelye nyúlik ki. A csikló izgatását a női és férfi szeméremdomb összedörzsölésével lehet fokozni. Ehhez a legalkalmasabb méret az átlag körüli méretű pénisz, hiszen az tövig csusszanhat, és így össze lehet dörzsölni a szeméremdombokat. A felmérések szerint minél nagyobb egy pénisz, illetve egy hüvely, egy bizonyos idő után (kor) veszít a rugalmasságából és az orgazmuskészségéből.

  

Minden e fölötti bezárt szög ajándék a kedvesednek. Hogy miért? Az nem fog nyekleni – nyaklani keményen “tartja magát” egészen a magömlésig.

A húspénisz  lankadt állapotban is szemmel láthatóan nagyobb méretű, tulajdonosai büszkén is “villantanak” vele. Erektált állapotban csak néhány centivel tér el  a nyugalmi mérettől, merev állapotában nem olyan kemény mint a vérpénisz. Görbülhet, ferdülhet általában balra, az emelkedési szöge kisebb.

A vérpénisz nyugalmi állapotban kisebb, de merevedéskor akár háromszorosára is megnőhet. Kapásból felveszi a 45 fokos szöget, tapintásra kemény, az ondó kilövellése erőteljesebb.

Legyen bármilyen is az a cerka, az a lényeg, hogy  “működjön”. Tanuld meg úgy “használni”, hogy legalább fél óráig akcióképes legyen, “ne menjen el a ha jó” az első öt percben. Tanuld meg a magömlés késleltetésének technikáját. Ha mégis megtörténne, telefonos segítséget ne kérj, az ujjad mindig kéznél van.

Üdv: Zoli

Szia! Menzeszhez mit használjak tampont vagy betétet?

Szia! Ha még szűz  vagy, akkor a betétet, de ne keverd össze a tisztasági betéttel (keskenyebb, rövidebb  vékonyabb, napi használatra van). Ha már túl vagy a defloráción, (szűzhártya beszakadása) a hüvelybe helyezve  a megfelelő méretű tampon teljesen biztonságos. A vérzés mennyiségét, azért vedd figyelembe.

Hi Örömszerzés!

Jóóóóóó a honlap, így elsőre sok érdekes variációt találtam. Jöhetnek vadabb képek is!!!!!!

Hi Laci.

Hi Laci! Köszönöm, de azt azért tudnod kell, ez nem egy pornó oldal. Még akkor sem, ha a nemi szervek naturális ábrázolásban szerepelnek a fotókon.

Szervusz Zolibá!

Először is kösz, hogy tegeződhetünk. Ha új barátnőm van az első hónapokban nagyon gyors vagyok (3-4 perc alatt elmegyek. Az előző barátnőm ezért falcolt le. Hogy lehet ezen változtatni? Kérhetem privátba a választ?

Szervusz D! Menni fog a válasz.

Szia Zoltán! Annak idején nem gondoltam volna, hogy 10 év után laposodik a kapcsolatunk a barátommal (nem élünk házasságban). Nincs közös gyermekünk, beszéltünk arról, hogy egy időre külön kellenen mennünk. Szerinted megoldás?

Üdvözlettel, Anna

Szia Anna! Csatoltam egy linket, másold be a keresőbe,  ha lehet közösen nézzétek meg.

http://www.ruszedit.com/?page=hogyan_lobbantsuk_fel_ujra_a_szerelem_langjat_&id=65

Szia Zoltán! Nagyon sűrű a szőrzetem, borotválás után napokig nagyon érzékeny a nunám. A barátom meg mindig nyaggat, hogy ő csak csupaszon szereti. Van olyan szer, amivel meg tudom nyugtatni a bőrömet? Üdv: Betti

Szia Betti! Ajánlhatnám  a timsót,  a kígyóhájat, vagy a békanyálat keverve, de nem teszem, hiszen ezek közül egyik sem segítene. Beszéltetek már erről, hogy milyen kínszenvedés neked a szőrtelenítés és utána? Ha szeret, szerintem ez nem lesz akadálya a további kapcsolatotoknak. Ki az aki a szerelmét szenvedve szereti látni? Egy fazonra igazítást ki lehet bírni, sőt ha ügyes vagy akár egy szívformát is ki tudsz alakítani a küldök alatt ( legérzékenyebb a nagyajkak és az anus felé eső részek nem egy matematikai egyenlet Ánusz+Bénusz=Cénusz, hanem  végbél nyílása felé eső részekről beszélek.  Egyébként sem egészséges a szőrtelenítés, ez csak most divat. Az online könyvben bővebben írok róla. Olvassátok el közösen.

Szia! Érdekelne a Wake up libidó masszázs, át tudunk menni privátba. Köszi, üdv: Kathy

Szia ! Igen, a kérdéseket küld el.

Szia Zoli! Nekem is. Köszi üdv: Vivi

Szia Vivi! OK.

Üdvözlöm Zoltán! A menzesznaptár kiváló, hogy én eddig erről miért nem tudtam? Köszönöm. Mária.

Üdvözlöm Mária! Köszönöm és sok sikert a gyermektervezésben.

Kedves Zoltán!

Nagyon szépen összeállított komplett anyag, mindenki számára érthető és elérhető. Elhagytam az ötvenet és így a prevenció részeknél időztem többet. Elképesztő, hogy mennyire nem figyelünk magunkra. Még egyszer köszönöm. T. János.

Kedves János! Köszönöm, biztatlak, ha lesz időd, többször látogasd meg a prevenciós részt, mert folyamatosan frissül.

Kedves Zoli! Nagyon szuper!!!!!!!!!!! Éppen a napokban kérdezte a kisfiam, hogy a tesóm aki a pocakodban van, hogy fog kijönni? Nagyon igazad van nem kell össze vissza halandzsázni a kisbaba születését illetően. Akinek csak tehetem elmondom, hogy olvassa el az írásod. Tök jó és még csak pironkodnom sem kellet a kis Dani előtt. Szívből kívánok sok sikert a munkádhoz.Üdv: Teri

Kedves Teri! Köszönöm. Örülök, hogy felvállaltad az igazságot.

Szia Zoli! Hogy én mekkora M….rha vagyok! Simán bevettem a pénisznövelő tabletták meg a kenceficék reklámját. Költöttem is ráá elég szép összeget az eredmény meg egy nagy nullllllla. A barátnőmmel nagyon szeretjük egymást és gondoltam mit szólna egy nagyobb mérethez. Még egyszer köszi, hogy felnyitottad a szemem és nem verem el a zsetont ilyen fa……..ságokra.

Üdv: Harcos

Szia Harcos!

Örülök, hogy többet nem “homályosodik” el a szemed ezektől a”szerektől”  Hidd el, a cerka méret nem számít, ha szeretitek egymást, Óriások lesztek egymás szemében.

Üdv: Zoli

Tisztelt Uram! Elhagytam a 60-at de úgy látszik még mindig van mit bepótolni. Egyébként megvan az 1987 kiadású könyve is az ÖRÖMSZERZÉS. Törtem is a fejem, hogy hogyan sikerült megjelentetni abban a korszakban kemény lehetett. Teljesen igazat adok ne már ezen az undorító hölgyeket lealacsonyító pornón nőjön fel az unokám. Ez év  februárjában múlt 17 éves. Valószínű nem fogom megvárni a következő év februárját, mert már most megmutatom neki az online ÖRÖMSZERZÉS könyvet és arra fogom kérni, hogy ne csak a képeket nézegesse, hanem olvassa is a hozzátartozó szöveget, mert egyszerű érthető és nagyon ott van a szeren. Tisztelettel T. Tamás 2016. 12. 06.

Tisztelt Uram, Tamás! Örülök, hogy rátalált a honlapra. Ismeri a mondást “ismétlés a tudás anyja” hajrá!

Igen, nem volt egyszerű abban az időszakban megjelentetni az Örömszerzés könyvet, (három év küzdelem az akkori cenzúrával) hiszen fotókkal illusztrálva ez volt hazánkban ez első ilyen jellegű kiadvány. Ma szerencsésebb a helyzet, ami akkor kimaradt, most ebben a kiadványban pótoltam. Szerintem se várja meg a következő év februárját, igazából annak örülnék, ha az unoka és a nagyapa együtt lapozgatnák az oldalakat. Aktuális a dátum legyen ez a Mikulás ajándéka.

Tisztelettel: Zoltán

Szia Zoli! Nagyon jó ez a “nem a gólya hozta szöveg”. Üdv: Évi, Laci

Sziasztok Évi, Laci! Köszönöm.

Szia! Wake Up libidó nekem nagyon bejön. Privátba kérdezhetek? András

Szia András ! Igen természetesen nem kerül ide, csak ha Te engedélyezed. Üdv: Zoli

Szia Zoltán! Jöhetnél a mi sulinkba is osztályfőnökit tartani. Kinek szóljak? V.Péter

Szia Péter!  Majd én felkeresem az iskolátok igazgatóját és ha lesz rá igény, szívesen elmegyek. Írd meg légyszi melyik suliba jársz. Remélem középiskola. Üdv: Zoltán

Közben……Péter, sikerült elérnem a sulitok igazgatóját. Van egy jó hírem számodra, 2017. január második felében megyek hozzátok az időpontot még egyeztetjük, de fogod tudni, mert három osztályt összevonva lesz az osztályfőnöki.

Szia Zoli! Ez nem semmi anyag. Ha ezt nekünk fiataloknak szántad akkor talált!!!!! Anyuéknak is megmutatom (van egy 12 éves öcsém és egy 9 éves húgom) sőt még az osztályfőnökömnek is mert nálunk a gimibe nagy kuss van a szexről. Jövőre érettségizem, de ha jól emlékszem vissza néhányszor volt felvilágosítás egyszer egy orvos hablatyotl valamit a betegségekről meg a védekezésről, meg nem akarom bántani egy majdnem nyugdíjas védőnő. akire emlékszem. Egyik sem volt meggyőző, inkább ciki volt mint felvilágosítás.

Üdv Viktor

Szia Viktor!

Köszönöm, mindent elmondtál. Üdv: Zoli

Drága Pali Bácsi! Több előadásán ott voltam. Nagyon élveztük, akkor voltam katona. Üdv: Fecó

Szia Zoltán és Fecó! Milyen kicsi a világ, nagyon örülök, hogy szóba került Pali bácsi, én akkor voltam katona amikor a laktanyában voltatok előadást tartani. Emlékszem amikor bemutatott mint az Örömszerzés könyv szerzőjét.  Azt a humort, amit lenyomtatok, még a mai Stand up comedy -sek is megirigyelhetnék, dűltünk a röhögésről egy hétig beszéltünk róla, de szerintem a mai napig sem felejti el senki, aki ott volt. Egyébként nagyon jó az online könyv anyaga jó nyomod te is kár, hogy Pali bácsi már nem láthatja. Üdvözlettel: K. István “tizedes”

Kedves K. István “tizedes”! Köszönöm. Ott én csak “bojtárkodtam”  ahogy ő nevezett.” kisbojtár”. Örülök, hogy rátaláltál a honlapra. Ezt sajnos Ő már valóban nem láthatja, de az akkori kéziratot és a fotóanyag nagy részét látta.  Ahogy írtad, felejthetetlen előadásokat tartott Pali bácsi.

Üdv: Zoli

Szia Zoli! Gratula jóóóóóóóóóóó a honlap. Azt hiszem eddig igazából úgy érzem kettőször voltam szerelmes, de mindkét alkalommal mást éreztem. Lehetséges ez? Üdv: Varga Ági

Szia  Varga Ági!

Jóóóóóóóóó Neked. Általában a szerelem érzése azonos érzésekkel jelentkezik. Ha meglátod a fiút remegnek lábad mint a “miskolci kocsonya”  Ha valami bizalmasat kérdez “belepirulsz mint a sült kacsa” szerelemmel járó vakság, rózsaszínköd, a pillangók a hasadban .   Legközelebb írj egy picit többet, jobban megtudnám közelíteni a   kérdésedre a választ.

Ha valami ilyesmit éreztél, hogy..

Ereimben áramló tüzes folyam,
olyan mint egy vágtázó futam.
Hol legyengít, hol erősít,
ma halkan, holnap erősen sivít.    ……………………akkor valószínű közel álltál a szerelem érzéséhez, mindkettő alkalommal.

Sokan úgy gondolják a szexuális kapcsolat egyenlő a szerelemmel. Természetesen lehet vele azonos, de külön is létezik. A szerelem bármikor beléphet az életünkbe, korra, nemre való tekintet nélkül. Nem számít, hogy honnan jött, milyen nemzetiségű, szegény vagy gazdag, még a bőr színe sem riasztja el, ha valaki szerelmes lesz. Nagy kérdés vajon meddig tart a szerelem? Erre mindig azt szoktam mondani „ne várd a végét, had lobogjon csak”. Tégy olyat nap, mint nap, amivel nem hagyod kialudni a lángját. Ha netán kicsit pislogna, dobj rá egy lapáttal. Mi legyen a lapáton? Gondolj a kapcsolatotok első időszakára. Lehet, hogy egyesek számára túl hétköznapi a megfogalmazás, de a lényeg az, hogy működik. Az idő elteltével a szerelem „átalakulhat” gondoskodássá, szeretetté, így, személyiségünk tovább gazdagodik. Minél szélsőségesebb személyiségek találkoznak, és nem aludt ki a szerelem lángja, annál nagyobb és „nemesebb ez a harc”, ha életük végéig együtt maradnak az emberi egymáshoz való tartozás legmagasabb fokára jutnak, ez az örök szerelem.

Ezt kívánom neked is. Üdv: Zoli

Szia Zoltán. Töltöttem a menzesznaptárt babára hajtunk jókor jött mert épp a barátnőmmel beszéltünk róla, hogy kellene egyet szerezni. köszike. üdv: Csilla

Szia Csilla!  Sok sikert hajrá! Ha megfogant írj. Üdv: Zoli

Szervusz Zoltán! Köszönöm a jó tanácsot amit privátban írtál. Dr Rusz Editről már hallottam akit te is javasoltál fel fogjuk keresni. Felteheted az oldalra amiről beszéltünk név nélkül, gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Üd: Géza és Irén

Szervusztok Irén és Géza!

Köszönöm, hogy hozzájárultok. Valóban sok embert érinthet ebben a rohanó világban a szerelmi együttlétek csökkenése. Mint Géza leveléből kiderült a heti szeretkezések száma (4-6 alkalommal) havi 1-2 sőt, néha van olyan hónap nem is közelednek egymáshoz, mint írta “forró együttlétek voltak, megszűntek”, holott szeretik egymást. (Géza 53 éves Irén 47) Írja továbbá, hogy neki a potenciájával nincs baj, sőt….. Irén az akinél csökkent a libidó. Igen ez lehet egy ilyen korszak, ha az éveket tekintjük, de nem törvényszerű ennek megjelenése egy jól működő házasságban. A rohanás a fáradság a hétköznapok gondja áthelyezi ezt a “súlypontot”, vagyis kimarad egy, aztán kettő, majd több alkalom, amikor szerelmeskedhetnétek. Ezek gyakorisága sajnos elindíthat egy lavinát kettőtök között (tudod a lavina észrevétlenül jön, mire észbe kapnál már magával sodor) de azt sem mondom, hogy naptár szerint teljesítsetek (ha kedd vagy szombat, akkor szex). Egyébként úgy gondolom, még időben kértétek a segítséget, remélem, hogy az az anyag amit elküldtem, segíteni fog.

Üdvözlettel: Zoltán

Szia Zoli! Tökjóóóóóó a wake up libidó masszázs párommal ezerrel nyomjuk. köszi Roland.

Szia Roland! Ennek örülök, hajrá! Üdv: Zoli

Szia Zoli! Hallottam, hogy jövőre felvilágosító oszfői órákat  tartasz a gimiseknek, jöhetnél hozzánk is. Harmadikos vagyok, de nálunk még csak egyszer volt egy ilyen típusú felvilágosítás. Csupa olyan dologról volt szó ami inkább az áltisibe kellene nyomni szóval nagyon karcsú volt szinte senki nem figyelt a Dr. úrra. Telenyomta fejünket minden latin szóval betegségek stb. aztán később vette észre, hogy le kéne fordítani magyarra is. Gáz volt az egész!!!!! Ja a legröhejesebb az volt, hogy hölgyeim és uramozott bennünket. Hol él ez a pasi?

Üdv: P. János

Szia János!

Tervezem igen, de ehhez még egy kettő dolgot rendbe kell tenni és akkor országos szinten reményeim szerint elindulhatnak a hagyományosnak mondott osztályfőnöki órák, amit én inkább baráti beszélgetéseknek neveznék. Nálam valóban nincs magázódás nem a vagányság miatt, én így szoktam meg és ennyi, eddig elfogadta mindenki. Ha valakinek nem tetszik majd szól, simán tudok váltani.

Örömteli boldog új évet!

Üdv: Zoli

Szia Zoltán! Amit írok kiteheted, mert szerintem vagyunk egy páran akik hasonló cipőben járnak.

Lassan egy éve  vagyunk együtt  párommal (heti 3-4 alkalommal szexelünk) de nekem még nem volt orgazmusom. Így hetente néhányszor kénytelen vagyok “magamhoz nyúlni”. Nagyon figyelmes a párom, élvezem, együttlétet, de nem tudok átbukni a csúcson. Most már ennyi idő után kezd zavarni ez az egész. Szex közben nem merem csiklómat izgatni, pedig érzem, hogy az jólesne félek, hogy mit szólna hozzá. A végén mindig megkérdezi , hogy milyen volt, jó volt? Nem merem neki elmondani, hogy én nem mentem el. Annyira ciki ez az egész. Szinte mindent meg tudunk beszélni, de amikor szexelünk én leblokkolok úgy érzem. Mit kellene tennem?

Üdvözlettel: Zsuzsa

Szia Zsuzsa!

Valóban hosszútávon kellemetlen és sajnos elég sokan “járnak ebben cipőben” ahogy írtad. Biztatásként mondom van megoldás!

Az online könyvben találsz olyan fejezetet ahol erről írok. Egy részletét bemásolom a többit ott tudod elolvasni.

Mindig, de főleg az első alkalommal szükség van minden zavaró körülmények kiszűrésére, hogy a szerelmi együttlét felhőtlen lehessen. Először is a félelmet és a gátlásokat kell tompítani, majd megszüntetni. Megfelelő nyugalom és biztonságérzet nélkül ugyanis nem tudnak kibontakozni a személyiségek (például: teherbe eshetek, ránk nyit az anyós, stb.). Ha a biztonságos környezet adott, szinte kizárt dolog, hogy kudarcba fulladjon a jónak ígérkező szerelmi együttlét. Persze ez még csak a kezdet. A sok gátlás, a félelem eltorzíthatja a valóságot. Partnerre figyelve, kölcsönösen ezeket a zavaró tényezőket tompíthatjuk, illetve az idő folyamán teljesen kiszűrhetjük…………

Ami fontos még az előjátékkal ne fukarkodjatok, próbáld úgy irányítani a párod, hogy dobjon be minden “trükköt” te meg hagyd magad és lazulj el. Továbbá ne érezd egy pillanatig sem cikinek, hogy “menet közben “magadhoz nyúlsz” . Teljesen természetes. Mondd csak el neki, hogy mi a gondod, biztosan meg fogja érteni, sőt erre szerintem “bevadul” majd.

A szeretkezési pozíciók között találod

Ezt a pózt a férfi kétféle módon valósíthatja meg. Fekvő helyzetben kezével támaszt, lábait előre nyújtja, a nő pedig lovagló helyzetben ráül a férfi péniszére. Előnye, hogy a csikló erőteljesen odanyomul a férfi szeméremdombjához. A másik megoldás: a férfi ráül valamire, pl. fekhely szélére, lábait előrenyújtja a padlóra, átöleli a nő derekát, fenekét, magához húzza és segít a párzómozgásban. Szeretkezés közben  simogathatja és becézheti, ha a méretek kiegyenlíttetek, melleit is elérheti. Gyakorlatilag több ingerzónát tud egyszerre ingerelni. Ilyenkor ingerhatások összegzése a nő több orgazmus átélését is eredményezheti, mert szeméremdombját az ingereknek megfelelően dörzsölheti a férfi szeméremdombjához és ezt ő irányítja.

Néhány másodperces szünetek után, csak a nő képes arra, hogy sorozatos orgazmust éljen át. Az orgazmusok száma egytől akár tíz fölé is emelkedhet.

Üdv: Zoltán

Szia Zoli! Profi a menzesznaptár, végre ezen el lehet igazodni. Mindent látni amit kell egyszerű a vezetése. Indul a béby projekt.Üdv és köszi Zsuzsa, Laci

Szia Zsuzsa és Laci! Köszönöm. Örülök, hogy átlátható és tetszik ” és mindent bele”.  Üdv Zoli

Kedves Zoltán! Erre mondják egyszerű, érthető, szép munka! Józsibá 70 felé.

Kedves Józsibá 70 felé. Köszönöm

Szia Zoli! Nagy gondba vagyok, át tudunk menni privátba. Ferenc

Ferenc, Igen , írj

Sziasztok Maya, Zoltán! Nagyon tettszett a riport a Rock Rádióban (szerelem szerda). Éppen aktuális volt a téma, mert a nejem pocakja már feltűnően nő és a kis Áronka (4 éves) egyfolytában teszi fel a kérdéseket hogy hogyan került az anya pocakjába a kistestvére. Gyorsan felugrottam a honlapra és elolvastam – ha hiszed ha nem engem már nem a gólya hozott részt. Nagyon jóóóóóó! Köszi nektek megoldottátok a problémánkat mert nem tudtuk hogyan mondjuk meg Áronkának.

További jó rádiózást és sok hallgatót Érdről: Áronka, Panni, Jani, és a érkező iciri piciri kis Sandra.

Kedves Áronka, Panni, Jani, és a érkező iciri piciri kis Sandra!

Köszönjük szépen: Maya és Zoltán

Szia Zoli író, fotós, szexológus 🙂 ! Szépen kivertétek a szememből az álmot Majával szerdán, (Maja hangjától kész vagyok nagyon kellemes)  pedig másnap korán kellett volna felkelnem kicsit el is késtem a melóból, de semmi gáz. A páromat is felébresztettem hogy hallgassa  az adást közben belenéztünk a honlapba ——–hozzáteszem megérte felkelteni hm… hm… örömteli volt a folytatás. Üdv nektek remélem lesz folytatás. Teri és Ricsi.

Szia Teri és Ricsi! Örülünk, hogy kellemes volt az éjszaka. Sok ilyent kívánok. Üdv: Zoli

Szia Zoli, Rádió Rock szuper zenék!!!  jó csajok a honlapon egy üveg whisky rock and roll forever!!!! dögös estém volt köszi nektek. Tom az Old Rocker.

Szia Tom! Sok hasonló dögös estét kívánunk. Üdv: Zoli

Szia Maya és Zoli! Szépen felpörögtetek a riport vége felé tettszett kíváncsi lettem volna a folytatásra az a menzeszes téma érdekelt volna. Most lehet vagy nem lehet dugni? Puszi nektek Anikó

Szia Anikó! Vannak akik szerint igen, szerintem hagyjuk ki azt a pár napot. A honlapon megkapod a választ, már ami az én álláspontomat illeti.

Sziasztok! Zolinak igaza van a pasik bírják már ki azt a pár napot nekem egyébként is nagyon meg van. Ez nem itt a piros hol a piros. Egyébként jó a honlap tartalmas és sok témát dolgoz fel tettszik a wake up libidó rész, kellett már egy ilyen. Sok sikert üdv: Andi

Szia Andi! Köszi.

Szia Zoli! Ezt nem hiszen el ennyire  ( bf,- ok ezt a szót kifütyültem) az emberek? Ezek a felmérési számok igazak? Nagyon nehéz elhinni, hogy ennyire nem érdekli az emberek a saját testük. Egyébként jó, hogy megjelent az oldal educatio prenecó fotoio résznél olvastuk a párommal, mert a kislányunknak könnyebb lesz elmondani Nati 5éves hogy hogyan fog megszületni a kistestvére. Mi is valami ilyesmire gondoltunk  a párommal nem azt a gagyi gólyamesét nyomjuk. A legjobb mondat benne az amikor azt írod, hogy Tudnod kell hogy a felnőttek, mint például anyu apu amikor szerelmeskednek, anyu puncija és apu kukija olyan közel kerülnek egymáshoz, hogy apa spermája találkozik anya petesejtjével és ebből lesz a kisbaba vagyis anya méhében elkezd fejlődni a kistestvéred mert szeretnék ha lenne még egy kisbabánk. Eeeeeeeeeeez nagyon profi így még senkitől nem hallottuk egyébként itt akadtunk el ez nem jutott volna eszünkbe.  Sok sikert az oldalhoz. Szeretettel: Szilvi és Sanyi

Szia Szilvi és Sanyi!

Igen sajnos az emberek, minden másban előrébb tartanak mint, hogy megismernék saját testük működését. A számokban néhány százalék eltérés lehet, de az nem változtat a lényegen. Örülök, hogy tudtam segíteni, hogy hogyan mondjátok meg a kis Natinak, félrebeszélés nélkül a kis testvére fogantatását és érkezését.

Üdvözlettel: Zoli

Hi szexológus úr.

Jó az anyag jó olvasni a fotók is elmennek. Küldhetek egy pár képet? A barátnőmről készültek. Jani.

Hi Jani!

A Fotók – küldtétek rovatban olyan fotókat teszek fel, melyek inkább a művészfotó kategóriát érintik, vagy legalábbis közel van hozzá.  Azért ez nem azt jelenti, hogy profi stúdióban kell, hogy készüljenek a fotók, de azért legyen benne valami “finomság” valami érzéki.  Ha ilyen van jöhet, ha ezt kellőképpen lepapírozzuk, azaz a modell hozzájárulása szükséges, amennyiben a 18 életévét betöltötte.

Üdv: Zoli

Szia Zoltán!

Először azt hittem, hogy nem jól látok. Óriási a vén kecske is megnyalja sót írásod. Nagyon találó, hiszen nem igazából lehet elérni hasonlót. Egyébként a párom mutatta, nevetve mondta néhány év múlva nálunk is aktuális lesz. További sok sikert.

Üdvözlettel: Klára és Miklós

Szervusztok Klára és Miklós! Köszönöm, sikeres és boldog folytatást. Üdv: Zoltán

Szia Zoli. Hol lesz a következő előadásod? Szeretnék veled személyesen is találkozni. Nagy gázban  vagyok, jövőre leszek 30 éves és nem igazából működik a dákóm. Havonta  néhány alkalommal van csak merevedésem. Kezd a menyasszonyom előtt is cikis lenni a helyzet, azt hiszi megcsalom azért nem akarok vele lefeküdni. Nem tudom mit tegyek mondjam meg neki hogy mi a helyzet, az az igazság, hogy nem szeretnék neki hazudozni. Szia Áron.

Szia Áron! A közmondást ismered. “Hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát”. Azt javaslom én is légy őszinte, de az időpontot jól válaszd meg. Így egy teherrel kevesebb. Ha többet írtál volna, közelebb kerültünk volna a megoldáshoz. Nehéz így segítséget nyújtani, mert azt kellene kideríteni, hogy miért van részleges impotenciád. Hamarosan megírom, hol ? mikor? tudunk találkozni. Üdv: Zoli

Tisztelt Pereszlényi Zoltán Úr!

Szeretném, ha az iskolánkba eljönne osztályfőnöki órát tartani a könyv anyagából. Legyen kedves megírni, hogy milyen feltételekkel lehetséges. Időpont, hány perces az előadás, milyen technikai feltételeket kell biztosítani, milyen költségekkel kell számolnunk. Üdvözlettel: Kováts Béláné osztf.

Tisztelt Kováts Béláné!

Általában egy órás az előadás, de ha a lehetőségek engedik, 30 perccel is lehet hosszabb. Időpontot telefonon tudunk egyeztetni. Kivetítő legyen a helyszínen. Korábban sem, így most sem kérek fellépti díjat. Egyeztetés e-mailen.

Üdvözlettel: Pereszlényi Zoltán

Szia Zoli Hozzánk is jöhetnél előadást tartani, barátnőm mesélte milyen jó nyomod ő egy másik gimibe jár. Ha gondolod szólok az osztinak, hogy hívjanak meg. XXII kerről van szó Üdv. Laca

Szia Laca! Köszi, hogy felvállalod a managert, egyeztetések után, ha az iskola vezetése is dönt, akkor hamarosan megyek hozzátok is. Üdv: Zoli

Szia Zoli! Húúúúúúúúúúúúúú ez nagyon ott van a szeren, nagyon KELL a fiataloknak egy ilyen jellegű felvilágosít agyag.

Üdv: Zalán

Szia Zalán! Köszönöm, igen a mindennapok rohanása, háttérbe sodorja  a fiú, lány kapcsolatokat, sajnos egyre kevesebb idő jut egymásra. Bízom benne, hogy segít eligazodni mindazoknak, akik keresek a lehető legjobb megoldásokat a párkapcsolat és a szexualitás területén.

Üdv: Zoli

Szia Zoli! Ugye ez a régi könyvednek az átdolgozása. Egyébként meg van az is. Üdv Endre.

Szia Endre! Igen. Üdv: Zoli

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ EZZZZZZ NAGYON OTT VAN A SZEREN Üdv: K. Joci

Szia K. Joci! KÖÖSSZZIII Üdv: Zoli

Köszi az óvszerméretezést korrekt! Sándor

Szia Sándor! Szívesen Üdv: Zoli

Szia Zoli!

Allando vitatema nalunk, hogy borotvaljam vagy ne. Eleg eros a szorzetem igy egy ket napig erzekeny.

Mit tegyek ? Varom valaszod. P.Edit

Kedves P.Edit!

Valóban ez ma nagy divat, hogy a nemi szőrzetet leborotválják. A könyvben így írok róla.

A nemi szőrzet festése, fazonra borotválása, (több fórumot elolvastam mielőtt erről a témáról kezdtem írni) vagy szőrtelenítése, a variációk végtelen sokasága szerint, mindenki igénye szerint alkalmazza, mert most ez a divat. Bármeddig is tar a „csupszi punci divat” egy biztos, jó üzlet. Majd jön egy hollyvoodi sztár, aztán majd megint „megmagyarázza”, hogy miért jó, ha szőrös. Azt azért tudni kell, hogy a nemi szőrzet, másodlagos nemi jelleg, másik rendeltetése az, hogy a nemi szerv és az alsónemű között bizonyos légrést hozzon létre, ezáltal könnyebben szellőzik, és véd a bakteriális, gombás, fertőzésektől, ha csak nem nagyon szoros a felette lévő ruházat.
Hátrányai és veszélye. A nemi szőrzet eltávolítása az elmúlt évtizedben vált divatjelenséggé, erre az időszakra datálható (időpontot ír valamihez) a poxvírus okozta molluscum contagiosum nevű szexuális úton terjedő bőrbetegség elterjedése. Akik szőrtelenítenek, számíthatnak egy néhány fajta bőrbetegségre is mint például szemölcs, bakteriális bőrfertőzés, ciszta, heg vagy begyulladt szőrtüsző, ha nem kezeli megfelelő módon. Nem biztos, hogy megéri, főleg azoknál akiknek nagyon erős a szőrzetük, durva lehet hetente „lerántani”. Fazonra vágás, bikinivonal, hónalj, lábszár, simám belefér.
Nagyon megoszlanak a vélemények, vannak akik csupaszon, vannak akik szőrösen kedvelik. Igényekhez igazítva válogattam össze a fotóanyagot. Van előnye is, aki rendszeresen szőrteleníti magát, nem ad lehetőséget a lapostetű megtelepedésének.

Száz szónak is egy a vége, győzd meg a barátod, hogy neked milyen kellemetlen, ha hetente  lerántod a szőrzeted.

Ha igazán szeret, megérti és nem hagyja hogy emiatt szenvedj. Ha több ezer évet visszatekintünk és akkor, elfogadták a férfiak a nemi szőrzetet, ma sem lehet egy jó kapcsolat hátráltatója.

Üdv: Zoli

Szia Zoli! Hú de jó hogy rátaláltam az oldalra. sok hasznos dolgot találtam. Nagyon jó gratulálok. Teri és Feri.

Szia Teri és Feri! Köszi. Üdv: Zoli

Szia Zoli EEEEEEEzzzzz nagyon király!!!

Szia Zsó..

Köszi Zsó…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Védett tartalom!