Örömszerzés online könyv folyamatosan megújuló szöveggel és fotókkal e-mail oromszerzes1@gmail.com
Örömszerzés könyv online 2. oldal – Örömszerzés

Örömszerzés könyv online 2. oldal

Külön köszönet a modelleknek, akik felvállalták a fotózást, mint hétköznapi „hősök”, arccal, illetve arc nélkül. Kérlek a modelleket ne hasonlítsd sem önmagadhoz, sem másokhoz, hiszen a cél az volt, hogy a   kulturált és bájos egyszerűségükkel bárki azonosulhasson. Ismered a mondást “mindenkinél van szebb is jobb is, de az ellenkezője is”, így mindenki számára irányt mutat, mutathat az egészséges szexuális élet ábrázolása, beteljesedése.

                          A klasszikus találkozás, ha ezt követed, nagyot nem tévedhetsz.

                                                                             Az örömszerzés alapvető szexpozíciói.

Egymással szemben álló pár szorosan összesimul. A férfi átöleli a nő derekát, és kissé magához húzza, nő kéztartása jelzi, hogy az érzéki vonzódás egyre növekszik kettőjük között. Az ölelkezés mindkettőjüknek örömet jelent. Eközben beszélgethetnek, simogathatják egymást, csókokkal fejezhetik ki szerelmüket.

A férfi kezdeményez: kezével lehúzza a nő ruháját, karjával pedig átöleli partnerét. A nő részéről ellenkezésnek semmi nyoma. Ügyelni kell arra, hogy a mozdulatok ne legyenek tolakodóak, és a gyengédség mindig érezhető maradjon. A zavartalan ölelkezésben a párok kölcsönösen felfedezik egymás testét. Kipirult arc, gyorsabb levegővétel az izgalom fokozódik. Csókolózás után szinte vágynak már arra, hogy tenyerükkel, arcukkal is megérintsék, megsimogassák felsőtestüket. Levetik felsőruhájukat, külön-külön vagy kölcsönösen, egymást segítve, ez a párokra van bízva.

Fekvő testhelyzetben kényelmesebb az előjáték. A férfi könnyebben eléri a nő felső testén levő ingerzónákat, csókolhatja a partnere nyakát, vállát, arcát, mellét. A képen látható, hogy a férfi egyik kezével a nő mellét simogatja, és közben csókolgatja. Örömteli az ölelkezés, mert a nő is magához húzza a férfit.

A ruhadarabok szinte észrevétlenül lecsúsznak. Most kell vigyázni, hogy mit teszünk a kezünkkel. Nem szabad azonnal a lényegre tapintani. Az ingerlés hatása sokkal eredményesebb, ha betartjuk a perifériás ingerlés szabályait. Ebben a helyzetben a szexuális ingerlés fokozatosan erősödik. A nő testén nagyon sok olyan ingerzóna van még, amit ingerelni lehet. De mindez nem jelenti azt, hogy a szeméremdomb vagy a nemi szerv nem érinthető meg, néhány másodpercre. A kipirult arc, a szaporább levegővétel, a férfinak jó visszajelzés, hiszen amit tesz, partnere odaadóan fogadja.

Régi és elavult tévhit, hogy mindent oldjon meg a férfi a szexben mindezt bízzunk csak rá, ő vetkőztessen, irányítsa a szeretkezést, a nő pedig csak hagyja és fogadja el az erősebb nem közeledését.
Nagy tévedés! A felek a szexben is, mint az élet minden más területén, egyenrangúak. A férfinek is jólesik, ha partnere aktív, ezt a kép is jól érzékelteti, és a nőknek is izgalmat és örömöt jelent a férfi vetkőztetése és ingerlése.

A testen lévő ingerzónákat nemcsak egyszer lehet, vagy kell ingerelni, ha ismétlődve és fokozatosan történik az ingerlés, egyre nagyobb lesz a szexuális feltöltődöttség. A párok kölcsönösen elvárják egymástól az előjáték nyújtotta élmények ismétlését.

                                                           A PETTING (szeretgetés, becézgetés, simogatás )

A köztudatba, petting néven került be ez az idegen szó. Kezdjük megszokni, cseng is peng is és sajnos sokan mégis elfelejtik alkalmazni a szeretkezés előtt. Pedig ebben a rohanó világban mily jólesik megpihenni ”lágy dombokon, illatos mezőkön”, érezni lágy puha ujjbegyek simogatását, érzelmileg is összehangolódni még a szeretkezés előtt.
Erre azért van szükség, hogy a partnerek az előjáték alkalmával olyan érzésekkel töltődjenek fel, amely még izgatóbbá, örömtelibbé teszi majd a hőn áhított legintimebb együttlétet az aktust, a szeretkezést. A petting szót én a szeretkezés „segédmotorjának” nevezném, mely az igazi nagy motort felpörgeti és a legfinomabb olajjal, olajozza azt.
Kéznek ajkaknak, becéző édes szavaknak, ne szabjunk határokat. A lehetséges ingerzónák közül ne maradjon ki egyik sem, sőt a kedvenc testrészeken időzzünk egy kicsit Az imádott partnernek, nem lehet olyan testrésze, amit ki kellene hagyni a csókolgatásból simogatásból.
Kettő fontos szabály, ne legyünk tolakodóak, és addig tartson, amíg a partner kívánja. Leghatásosabb a perifériás ingerléssel kezdeni és végül a nemi szerveknél, befejezni. Házasság előtt a szüzesség megtartására ajánlott pozíció, mindent eljátszhatsz az orgazmusig, illetve a magömlésig. Tehát a játék lehet oly izgató és szenvedélyes is, hogy akár az orgazmus is bekövetkezhet. A petting és a közösülés között az a lényeges különbség, hogy a petting alkalmával a hímvessző nem hatol be a hüvelybe.

A nőknél a csikló óvatos simogatása dörzsölése, a kis és a nagy szeméremajkak finom morzsolgatása jelentheti a legnagyobb kéjérzést.

Férfiaknál épp úgy lehet izgató a mellbimbó csókolgatása, mint a nőknél. A legizgatóbb mégis a hímvessző bőrének le fel húzogatása, a herezacskó masszírozása és az előváladék óvatos szétkenése a makkon illetve az egyik legérzékenyebb ponton a fitymaféken.

                                                     AZ „ÖSSZEDÖRZSÖLÉSRŐL – dugjuk össze amink van”

Korábban már említettem, de itt a pettingnél is meg kell említeni. A párok petting közben, hőn vágynak arra, hogy nemi szervüket is egymáshoz érintsék, „összedörzsöljék” anélkül, hogy a behatolás megtörténne. Túlnyomó többségben veszélytelennek tűnő játék, de az izgalom hatására az előváladékkal már megjelenhet a sperma, vagy a fokozott izgalom hatására mégis megtörténik a magömlés, közel a hüvelybemenethez és utat találva magának az ondó, feljuthat a rendeltetési helyére és megtörténhet a fogamzás, még akkor is ha szűz vagy, mert ha éppen a peteérés időszakában történik a magömlés, közel a hüvelybejárathoz a spermák tudják a dolgukat.

A petting és a közösülés között az a lényeges különbség, hogy a petting alkalmával a hímvessző nem hatol be a hüvelybe, ha ettől tovább lépsz, az már nem petting.  Ezek a képsorok nem azt jelentik, hogy mindezt feltétlenül így, hogy csak ilyen pozícióban lehet örömteli játékot játszani. Ezek egy mozgássorozatból kiemelt pillanatképek. Lényegük: az erogén zónák ügyes ingerlése, fokozza a nő és a férfi szexuális izgalmát.

A férfi a váll, mell, a mellbimbó, a köldök csókolgatásával folytatja a szerelmi előjátékot, de csak nagyfokú gyengédséggel.

Mind a férfi, mind a női has rendkívül érzékeny ingerzóna. Vigyázzunk, a köldöktől jobbra és balra haladva nemcsak kellemes érzést lehet kiváltani az ajakkal vagy az ujjakkal. A csiklandós érzés előidézését, ami lehet zavaró is, a következőképpen lehet elkerülni. A tenyér és az ajak nagyobb felületen érintkezzen a has bőrével, ne érjen túlságosan finoman az első érintésnél ahhoz a testrészhez, amit éppen ingerelni szeretnénk, mert ilyenkorra már szinte minden érintésre a „kihegyezett” idegvégződések, villámcsapásként reagálnak. A perifériás ingerlés után az ujjak természetesen megtalálják a nemi szerveket és elkezdődik azok ingerlése, mely még izgatóbbá teszi, az előjátékot.

Ezekkel a képekkel nem az a célom, hogy bárkit is eddigi megszokott szexuális magatartásának feladására bírjak, de ha hasonlóképpen cselekszel nagyot nem tévedhetsz. Sokan azért hanyagolják el és tartják fölöslegesnek a különböző erotikus zónák játékának tartósabb ingerlését az előjáték során, mert itt hiányoznak leginkább az ismeretek, illetve nem tud, vagy nem is akar „parancsolni”, a felpörgetett vágynak, érzésnek, inkább „dúúúrrr” bele a közepébe, essünk rajta túl, öt perc elég erre”.

Egy párkapcsolatban ez nagyon kevés. Előbb utóbb azzal kell szembesülnöd, hogy ellaposodik minden körülötted és belekerülsz egy olyan „darálóba” amiből egyedül nagyon nehéz, vagy egyáltalán nem lehet „kimenekülni”.
Bízom benne, hogy ez a kiadvány sok embernek segítségére lesz, ötleteket ad a modern, kulturált szeretkezéshez, és ahhoz is, hogy a résztvevők ne csak a nemi aktusra szűkítsék le az együttlétet, mert, ha az első percek múltán rátérnek az aktusra, roppant sok élménytől és örömtől fosztják meg önmagukat és a partnerüket. Kiaknázva és megismerve a változatosságot, egymás igényeihez alkalmazkodva, szexuális életünk valóban harmonikus és örömteli lesz.

                                                 NEMI SZERVEK SZÁJJAL VALÓ INGERLÉSE
Ezek a sorok egyaránt szólnak tapasztalatlan pároknak és házasoknak is. Egy párkapcsolaton belül bármennyire is kielégítő a nemi élet, egy idő után újítani, frissíteni kell. Az egymás iránti érdeklődést ébren tarja, ha kapcsolat nem veszít érzékiségéből. Korra, nemre való tekintet nélkül, ne hagyjátok kialudni a változatosság adta lehetőség örömeit. A hétköznapi, munkahelyi problémákat felejtsétek el az „ágyban”. Ha már elhatároztátok, hogy szeretkeztek, teremtsétek meg azt a nyugodt légkört, biztonságot, ami feledteti az egész napos görcsös rohanást, kapkodást, azért, hogy a nemiséggel járó örömszerzés, ne süllyedjen a véletlenszerű alkalmi találkozások testi gimnasztikájává.
Természetesen a szájjal való ingerlést nem szabad a partnerünkre erőltetni, viszont ezt a fajta örömszerzési lehetőséget kár lenne mellőzni a szerelmi életből. Azok akik a szájjal való ingerlést még nem próbálták, azoknak először is meg kell barátkozni ezzel a gondolattal. A tisztára mosott hímvessző, vagina, nem lehet gusztustalan és undorító, ez a szeretett partner egy „nemes” testrésze, ezért a nevezett rangjának méltón is kell kezelnie.

Egyszerűen elhatározás kérdése, hogy a nyelveddel, majd az ajakaddal csókolgatod, nyalogatod. Ha elhatározásod szilárd, és úgy gondolod, hogy megteszed a szájjal való ingerlést, néhány alapszabályt figyelembe kell venned. A régi, megszokott, változtatás nélküli sémák, már nagyon sok jól induló, vagy folyamatos szexuális életet, élő párkapcsolatot tett tönkre. Akik még nem próbálták a 69-esnek nevezett testhelyzetet, (magyarul a szájjal való szeretkezést, szopi, cumi, oboa, stb. french kiss franciázásnak is szokták nevezni) azoknak egy újabb lehetőség, hogy színesítsék a szexuális életük palettáját.

Tudni kell azt, hogy a hímvessző makkja nagyon érzékeny. Csak a nyelv, az ajak és a szájüreg vehet részt az ingerlésben. A hímvesszőn a bőrt (fitymát) hátra kell húzni. Nyelveddel nyalogathatod makkjának felső csúcsát, vagy alsó peremét, majd lassan zárd rá az ajkad, de a fogaiddal vigyázz, nehogy megsértsd a makkot.

Az ajkad mozgasd a hímvessző töve irányába imitálva azt, mintha a hüvelyben mozogna. Egyik kézzel fogd a hímvesszőt, és a szájjal párhuzamosan mozgasd rajta a bőrt, a másik kézzel a heréket lehet simogatni, morzsolgatni nagyon gyengéden . Ez minden férfinak, nagy gyönyört jelent.
Ezen ingerek hatására a férfiak általában párzó mozgásba kezdenek, vagyis csípőjüket a száj irányába tolják, húzzák. Feltétlenül figyelni kell arra, ha megnőtt a párodnak az önbizalma, már-mint, hogy a partnered szájában van a hímvessződ, óvakodj attól, hogy túl mélyen ne told be a szájüregébe, mert a garat felé közeledve fuldoklást és hányingert idézhetsz elő. Vannak, akik mélyen elnyelik a péniszt, de ennek mélységét bízzuk a partnerre. A szájjal való ingerlés előjáték is lehet, de egészen a kielégülésig a magömlésig fokozhatjátok.

A férfiak a női partnerüknél ugyanígy járhatnak el. Lába újától a feje búbjáig, ne hagyj ki egyetlen egy ingerzónát sem. Minden nő szereti, ha imádják a testét és ez nagyon kellenes érzésekkel tölti be. A mellek, a has, a combok külső, belső felületének csókolgatásával, nyalogatásával, úgy fel tudod pörgetni, mintha odalépnél egy „nyolchengeresnek”.

Nyelveddel haladj a vénuszdomb felé, a szeméremajkak húsos redőin a csikló irányába.
Közben figyeld partnered, hogy reagál ezekre az ingerekre, mert csak így tudod meg, hogy neki mi a legkedvesebb, legizgatóbb. Használd az ujjaid is, húzd szét a szeméremajkakat annak külső és belső felülete is egyaránt érzékeny.

Természetesen ezen pózok higiéniai előírásokat követelnek meg. Feltétlenül gondoskodni kell a nemi szervek és a száj tisztaságáról. A férfi a nő nemi szervét éppúgy megcsókolhatja, mint testének bármely részét. Fontos, hogy ne mindjárt ezzel kezdj, hanem a perifériás ingerlés szabályait kövesd. Indulj a test különböző részeinek, a nyak, a mell, a has, a csípő a combok belső és külső felének csókolgatásával. A szeméremdomb a nagy és kisajkak csókolása után a csikló a legérzékenyebb és legfontosabb cél. A nagy és a kisajkakat a kéz ujjaival kissé széthúzva jól kiemelkedik a csikló. A nyelvvel való enyhe dörzsölés, szívás, nyelv rezegtetése a csiklón, olyan kéjérzést válthat ki, hogy a párod eljuthat az orgazmusig is.


A régi, megszokott, változtatás nélküli sémák, már nagyon sok jól induló, vagy folyamatos szexuális életet, élő párkapcsolatot tett tönkre. Akik még nem próbálták a 69-esnek nevezett testhelyzetet, (magyarul a szájjal való szeretkezést, szopi, cumi, oboa, stb. french kiss franciázásnak is szokták nevezni) azoknak egy újabb lehetőség, hogy színesítsék a szexuális életük palettáját. Vannak akik abnormálisnak, vagy szégyenletes dolognak tartják, nem biztos, hogy nekik van igazuk, viszont senkire nem szabad ráerőltetni. Ebben is közös akarat alapján döntsetek.

A nemi szerveket nemcsak külön-külön lehet csókolni, hanem egyszerre is. Ha a férfi és a nő ellentétes irányban fekszenek, azaz az egyiknek a feje a másik lába felé néz és így végzik a szájközösülést. Mindketten úgy helyezkednek el, hogy kényelmesen elérjék ajkukkal egymás nemi szervét. Az ingerlés kölcsönössé és egyidejűvé válik, tehát a partnerek egyszerre szereznek egymásnak örömet. A szerelmi játéknak ez a változata feloldja a sablonos, hétköznapi, menetrendszerű szeretkezéseket, színesíti a szerelmi élet palettáját. A szájközösülést természetesen nem erőszakolhatjuk rá partnerünkre. Ha az egyik fél megteszi, nem kell feltétlenül viszonzást várnia azonnal, majd eljön az ideje.

A szex közvetlen célja az örömszerzés. Az emberi testnek nincsen olyan része, amelyet ki lehetne zárni az örömszerzés lehetőségéből, gondolok itt a vaginára, péniszre és a test külső felületeire. Minden más ami ezeken „túlmegy” az már egy másik kategória. Nem biztos, hogy arra szükséged van. A modern, kulturált szexuális élet megkívánja, hogy minden olyan szeretkezési lehetőséget kipróbáljunk, amellyel partnerünknek és önmagunknak nagyobb örömet szerzünk.
A most következő képsorok összeállításával több sorrendet is megpróbáltam felállítani, de végül az itt lévő sorrend mellett döntöttem. Miért? Mert az ABC tanulását sem a közepén kezdjük. Találkoztam olyan kiadványokkal, ahol a szeretkezési pozíciók közöl a szerző a hátsó pozícióval kezdi bemutatni a pozitúrákat. Az első találkozásnál ez egy kicsit furcsa lehet, főleg kezdő pároknál. Úgy gondolom a klasszikus pozícióval el lehet kezdeni egy olyan sorrendet, ami nagyon sok embernek kedvező és eleinte nem tér el a megszokott, ismert és gyakorolt pozitúrától.
A kezdőket nem téveszti meg, ha látnak egy-egy bonyolult figurát. Bízom benne sikerült felállítanom egy olyan dinamikus mozgássorozatot, amely megkönnyíti az egyik pozícióból másikra való áttérést, (ha a képeket egymásra helyeznénk és gyorsan lapoznánk, mozgássá alakulna a képsorozat) lényegesebb testhelyzet változtatás nélkül. Szeretném itt is megismételni, ez a sorrend nem szabály, csak javasolt, főleg első találkozásnál. Gyakorlottabb párok, szeretik felcserélni a „klasszikus menetrendet” ezzel sincs semmi baj, ők már át tudnak ugrani egy – kettő részletet.

                                                             KLASSZIKUS VARIÁCIÓ ALAPJAI SZEMTŐL SZEMBEN

Klasszikus pozíció (a női partner alul helyezkedik el)

A szeretkezés legelterjedtebb formája az úgynevezett „klasszikus póz”. A nő alul, a férfi felül van. A nő hanyatt fekszik, combjait felhúzza és széttárja, talpával kényelmesen kitámaszt. A férfi könyökére, térdére támaszkodva, altestével érintkezik partnere altestével és péniszét bevezeti a nő vaginájába. A bevezetés történhet a partner segítségével is. A nőnek a szeretkezés első szakaszában nem is szükséges párzómozgást végezni, főleg ha hajlamos a párja a korai magömlésre. Később az ingerek, úgyis késztetik majd a mozgásra. Mozoghat a férfival szinkronban, vagy ellentétesen emelgetheti, illetve enyhe körkörös mozgást végezhet csípőjével. Előnye, partnerek egész testfelületükkel érintkeznek, szeretkezés közben csókolózhatnak, egymás szemébe nézhetnek, becéző szavakat suttoghatnak, kontrollálhatják a szeretkezést, ki milyen fázisban van. Ez a pozíció is több változtatást eredményezhet, példának okáért a nő lábait kinyújtva magasra emelve, majd a férfi derekán összekulcsolva változtathatja a pozíciót. Hátránya, ha a férfi súlyosabb, ezáltal a nő mozgása kissé korlátozva lehet.

 

Egy kis változtatás a klasszikus pozíción megerősítheti a kölcsönös birtoklás érzését. A nő összekulcsolja a lábait a férfi derekán. Ez a póz lehetővé teszi, hogy a pénisz mélyre hatoljon. Azoknak előnyös, akiknél az orgazmus eléréséhez a hüvely izmainak erősebb ingerlése szükséges. Itt is szólhatnak egymáshoz, beszélgethetnek és csókolózhatnak.

Újabb változtatás: a nő felhúzza a térdét és megfogja a lábszárát. A férfi tenyerére támaszkodik, fekvőtámaszra emlékeztető helyzetbe kerül. A vagina ebben a pozícióban nyílik a legtágabbra. Ez a póz a tág hüvelyű nőknek nem előnyös. Hátránya az is, hogy fárasztó a férfinak. A megtermékenyítése szempontjából viszont rendkívül előnyös, mivel a hanyattfekvő nő hüvelyéből az ondó nem tud könnyen kifolyni. Még egy hátrány: a párok nem tudják kezüket ingerlésre használni. Ha megtörtént a magömlés és a cél a gyermekáldás, akkor mielőbb a hüvelybemenetet egy vattatamponnal le kell zárni kívülről, szorosabb de kényelmes bugyit felhúzni és a tisztálkodást másnapra kell hagyni.

Ebben a helyzetben a férfi nyújtott testének teljes erejét a függőleges behatolásra összpontosítja. A nő azzal segít partnerének, hogy kezével oldalt kitámaszt, így nem billennek el oldalirányba, lábait nagy V alakban széttárja. A vagina és a pénisz nagyjából azonos helyzetben, irányban van, lehetővé teszi a férfinak a párzó mozgás gyakorlását. Hátránya: csökkenti az egymáshoz tartozás érzését, és a kezek használata, játéka lehetetlenné válik.
Fogantatás szempontjából nagyon előnyös. Ha megtörtént a magömlés és a cél a gyermekáldás, akkor mielőbb a hüvelybemenetet egy vattatamponnal le kell zárni kívülről, szorosabb de kényelmes bugyit felhúzni és a tisztálkodást másnapra kell hagyni. Ha gyermekáldás a cél hasonlóképpen kell eljárni, mindegy milyen pozícióban történt a magömlés.
Mert ott bent (hüvelyben), nagy sebességre kapcsolnak a spermiumok kb. 3-4 mm/perc sebességgel “száguldanak” a nyakcsatornán át a petevezeték fölső harmada felé és az ott várakozó petesejtbe, ha netán nem ért oda a petesejt bevárja 24- 30 óráig életképes a leggyorsabb „befurakodik” a petesejtbe és megtörténik a megtermékenyítés.

A pozícióváltás, az új forma kialakítása is új örömszerzési lehetőség. A férfinak vizuális élvezetet nyújt, hogy láthatja a nemi szervek egyesülését. Kezével megfoghatja a nő csípőjét és irányíthatja a párzó mozgás sebességét.

Olyan nő számára ajánlott póz, akinek vaginája az átlagosnál tágabb (pl. szülést követően). A pénisz bevezetése nyitott combok között történik, majd a nő összeszorítja a combjait, s így a férfi egész testfelületével takarja a nőt. Ezzel a módszerrel a nő erőteljesebben szorítja és ingerli a péniszt. A pozitúra akkor is ajánlható, ha a pénisz nincs teljesen erekcióban. Két szeretkezés között ez a variáció lehetővé teszi, hogy a párok megpihenjenek, és így összeölelkezve várják a teljes erekciót. Ez annál inkább lehetséges, mert a pénisz teljes hosszában érintkezik a hüvellyel. Hátránya, egy idő után a férfi testsúlya nehézzé válhat, még akkor is, ha a könyökén kitámaszt, mint ahogy a képen is látható.

A nő kissé megemeli csípőjét, felsőtestét pedig elfordítja. Kezével eléri a férfi combját, és így jobban magához húzhatja partnerét. Szabad karjával átölelheti a férfi vállát. Ennél a helyzetnél a behatolás szöge változik. A nő felsőtestén lévő ingerzónák könnyen elérhetők. Ebben a pózban nem szükséges a párzó mozgást gyorssá, teljessé tenni, a szeretkezés lassúbb mozgással történik.

                                                           FÉRFI ALUL, NŐ FELÜL

Pihentető pozícióknál figyelembe kell venni a férfi és a nő közötti súlykülönbséget és más körülményeket, erős testalkatú férfi törékeny nővel vagy, ha a férfi pénisze nincs erekcióban, esetleg fizikailag fáradt. Ebbe a csoportba tartozó pozícióknál a bensőséges kapcsolat éppoly teljes lehet, mintha a nő alul lenne. A férfinak jól esik, ha a nő kezdeményez a szeretkezés során. A mozgásban a nő itt aktív szerephez jut. Eljátszhatja mindazt, amit ellenkező pozícióban a férfi. Félénkebb nőknek is ajánlott ez a póz. Előnye, a hüvely itt szorosan fogja a hímvessző alsó harmadát, így kevésbé csökkenhet a merevedés.

Az előző pozícióból könnyedén áttérhet erre a pózra, mint ahogy a fotó is illusztrálja. Lovagló pózban a nő térdel és a pénisz bevezetését és mélységét is ő irányíthatja, kezei szabadok, így simogathatja partnerét. Súlya nem nehezedik túlságosan a férfira, hiszen térdein a súly megoszlik, és csípőjét tetszőleges irányba mozgathatja, a párzó mozgás irányítását átveheti. Ebben a helyzetben a férfi mindkét keze szabad, simogathatja a nő hátát és a combok belső-külső felületét, a nő csókolhatja a férfi nyakát, beszélgethetnek, hosszan tarthat a „játék” a nő irányít!

Sok nő kedvence a lovagló pozíció. Terpesztett lábakkal a férfi péniszére csúszik, és egyenes tartásban ül. A férfi ujjaival ingerelheti a csiklót, illetve csípőjét fogva segíti a mozgásban. Ebben a pozícióban a nő csípőjének körkörös mozgása kombinálható a csípő felfelé és lefelé irányuló mozgásával. A mélyre hatolt hímvessző a hüvely minden részét érinti. Látványingereket kedvelő partnerek szeretik ezt a pozíciót. Előnyös legyengült férfiak számára is (betegség, keringési zavarok, mozgássérült), akiknél a férfi aktivitása nem ajánlott.

Ezt a pózt a férfi kétféle módon valósíthatja meg. Fekvő helyzetben kezével támaszt, lábait előre nyújtja, a nő pedig lovagló helyzetben ráül a férfi péniszére. Előnye, hogy a csikló erőteljesen odanyomul a férfi szeméremdombjához. A másik megoldás: a férfi ráül valamire, pl. fekhely szélére, lábait előrenyújtja a padlóra, átöleli a nő derekát, fenekét, magához húzza és segít a párzómozgásban. Szeretkezés közben  simogathatja és becézheti, ha a méretek kiegyenlíttetek, melleit is elérheti. Gyakorlatilag több ingerzónát tud egyszerre ingerelni. Ilyenkor ingerhatások összegzése a nő több orgazmus átélését is eredményezheti, mert szeméremdombját az ingereknek megfelelően dörzsölheti a férfi szeméremdombjához és ezt ő irányítja.

Néhány másodperces szünetek után, csak a nő képes arra, hogy sorozatos orgazmust éljen át. Az orgazmusok száma egytől akár tíz fölé is emelkedhet.

 

A nő ráguggol a férfi péniszére, így a behatolása mélységét ő irányítja. Bevezetés előtt kezével meg is foghatja a férfi péniszét és annak mozgatásával „a bejárat előtt” fokozhatja a szeretkezés örömét. A párok segítik egymást, a férfi megfogja a nő bokáját, a nő kitámasztja magát a férfi mellkasán, a pénisz bevezetése majdnem függőleges és mély. Ezek a pozíciók inkább az örömszerzés lehetőségét kínálják, gyermeknemzésre az ondó visszafolyása miatt nem ajánlatos. Persze senki ne gondolja, hogy fogamzásgátlás ezzel megoldva.

                                                      Közösülés hátulról, a férfi alul.

A lovaglóhelyzet variánsa. Ebben a helyzetben a férfi a sarkán ül, felsőtestét hátra dönti, és nyitott tenyérre támaszkodik. A nő háttal lovagol partnere combján, miközben ő is támaszkodik. A pénisz és a vagina iránya azonos. A nőnek ebben a helyzetben is lehetősége van a párzó mozgásra. Ha egy kézzel támaszkodik, szabadon maradt kezével ingerelheti saját csiklóját.
Ebben pozícióban a pénisz teljesen bevezethető. A behatolás szöge majdnem függőleges. A nő kitámaszkodik a férfi térdén, így biztonságosabban mozoghat. A férfi a nő csípőjét fogva segíti a párzó mozgást akár körkörös, akár függőleges irányban. A nő láb és medencekörnyéki izmainak spontán feszülése növeli a szexuális izgalmat.

                                                                                    A többi pozíció, ennek variánsa.

Az előző helyzet különböző változatai. A behatolás szöge és mélysége egyaránt szabályozható. Az utóbbit a nő határozza meg, miközben a férfi ülőhelyzetben segíti partnerének a behatolási szög megválasztását. Hátránya, hogy nem látják egymás arcát, de a pozíciók variálása, nagy élményt nyújt mindkét fél számára. A kezek szabadon kalandozhatnak saját vagy partnerünk testrészein.

               SZERETKEZÉS OLDALT FEKVE, EGYMÁSSAL SZEMBEFORDULVA, ELÖLRŐL  ÉS HÁTULRÓL

A nő egyik lábát átveti a férfi derekán vagy combján és ujjaival beletúr a férfi hajába, közben simogathatja tarkóját, nyakát, irányíthatja a férfit, hogy felsőtestén hol csókolgassa, puszilgassa. A férfi alkalmazkodva a pózhoz, átöleli a nőt, egyik combját felhúzza a nő combjához, és addig helyezkedik, míg kényelmessé nem válik a pénisz bevezetése. Előnye, a párok nem nehezednek egymásra, együttlétük mégis bensőséges kapcsolat. Ebben a helyzetben sokáig elidőzhetnek. Hátránya: a párzó mozgás kissé, korlátozott.

A nő felemelt combja lehetővé teszi a pénisz mélyebbre hatolását. A férfi keze a nő melleit, csiklóját, az elülső testfelületet majdnem mindenhol eléri. A két test szorosan összetapadhat. A helyzet előnye, hogy egyiküket sem nyomja a másik testsúlya. Az oldal fekve pozíció legelőnyösebb az áldott állapotban lévő nőknek. (kerülni kell a párzó mozgás erőteljesebb nyomásait, és vissza kell fogni a pénisz mélyre hatolását!) Természetesen csak akkor lehet szeretkezni, ha panaszmentes az áldott állapot, és kezelőorvossal megbeszélted. A terhesgondozáson részletes felvilágosítást kérhet a nemi életre vonatkozóan mert, ha például nyitott a méhszáj, vagy bár mi ami a magzat életét veszélyeztetné, akkor a fertőzés elkerülése érdekében nem szabad nemi életet élni.

                                                     SZERETKEZÉS ÜLŐ HELYZETBEN

A hölgyek egyik kedvenc pozíciója. Ölelésekkel, csókokkal fokozhatják a szerelmi kapcsolat bensőségét. Ezt a pozíciót általában jelentős testalkatkülönbségeknél is szokták alkalmazni például magas férfi, alacsony nő. A nő a csiklóját jól neki tudja dörzsölni a férfi szeméremdombjának, ezáltal többször egymás utáni orgazmusra is képes. A nő ebben a pozícióban váltogathatja a kezét, átölelheti partnere felsőtestét, nyakát, illetve kitámaszkodhat a partnere combján, és gyakorlatilag a szeretkezést ő irányítja. A kellően felizgatott nő, mint említettem az orgazmusok sorozatát élheti át szinte 30 másodpercenként, 10-15 másodpercnyi szüneteket hagyva. 4-7 , illetve 10 feletti is lehet az orgazmusok száma.
Persze ezt a párnak össze kell hangolni, kicsit számít a nő és férfi testi felépítése, közel azonos magasság, normál testalkat a beleülés szöge is fontos, illetve egy olyan férfipartner, aki tudja irányítani a magömlés késleltetését. Mert ha nem, akkor a hölgynek „ugrott” a többszöri orgazmus lehetősége. Ha ezek adottak kis gyakorlás, megéri időt fordítani rá.

Ebben a helyzetben csak a nő ül. A férfi a széttárt combok között térdelőállásban helyezkedik el, és megfogja a nő derekát, fenekét és mozgathatja partnerét a pénisz irányában. Könnyen eléri a nő mellét, nyakát is, de a térdelő helyzet egy idő után a férfi számára fárasztó. Ennél a pozitúránál nagyon lényeges az ülőhely magassága és stabilitása. Lehet, hogy egy dohányzó asztal nem bírja el a „rohamokat”. Egy magasabb stabil asztal, vagy mint a képen látható puff  megkönnyíti a férfi helyzetét, csak a magasságára kell ügyelni. Párnával, pléddel lehet korrigálni és kényelmesebbé tenni az ülő, térdelő vagy fekvő helyet. Ezt azért írtam le, ne menet közben derüljön ki, hogy nincs a közelben.

                                               A FÉRFI HÁTULRÓL KÖZELÍTI MEG A NŐT

Mielőtt ez a néhány képsor következne, szeretném a hölgyeket megnyugtatni, hogy ez nem egy megalázó pozíció számukra, mert bizony sokan ezt gondolják és mondják. Ellenkezőleg a férfi számára igen kedvező, és közkedvelt. A pénisz bevezetése állva, hátulról kényelmes, nem beszélve a vizuális élvezetről, amit a nő elvékonyodott csípője és formás feneke mutat. Arról nem is beszélve, hogy milyen lehetősége van a nőnek arra, hogy csípőjével a fektetett nyolcast leírva, kör-körös, illetve előre-hátra mozgást tud produkálni a partnere nagy élvezetére, tehát a párzó mozgásban nagyon aktív tud lenni. Több rafináltságot is belevihetnek a hölgyek ebbe a pozícióba. Például, ha párjának szeretné felgyorsítani a magömlését, illetve még izgatóbbá tenni ezt a pozíciót, mert már kicsit tovább tartott a hátsó pozíció mint amennyire tervezte, hátranyúlva éléri a heréket és a puha női ujjaival elkezdi finoman morzsolgatni. Gondolom sokan tudják, de ha véletlenül kimaradt volna, csak a hölgyeknek “súgom” – Ez egy igazi ”kivégzés” a hölgypartner részéről. Ez kb. olyan mit ha azt gondolod, Te fogsz lőni és közben téged találnak el. Jó, ha a közeledben van egy ülő vagy fekvőhely, vagy legalábbis valamiben megtudsz kapaszkodni , mert a csillagos ég és a rózsaszínű felhő, ehhez képest csak egy borús égbolt, olyan szikrázó érzések szabadulnak fel.
Sok nő ebben a pozícióban nem érez nagy kéjt, ez érthető is, hiszen a csiklóját nem éri erőteljesebb  dörzsölés. Vannak, aki kifejezetten kedvelik a hátsó behatolást, főleg, ha a szeretkezés közben a férfi ingereli a nő mellét, csiklóját vagy a csípőjét, hátát. Csak egy kis találékonyság és fantázia kell ahhoz, hogy ez a szeretkezési forma is változatos legyen.
Még egy fontos dolog! Az életben sokszor adódik úgy, hogy a férfi partner nem „bír magával”, csak Ő szeretne egy gyors menetet, mondjuk egy „egészségügyi ürítést”. Ha valóban szereti partnerét, akkor ez a pozíció sem maradhat ki a szeretkezés színes palettájáról.

Ez a kép az előzőhöz kapcsolódik. Egy idő után a párok letérdelhetnek, és így folytathatják tovább a szeretkezést. A férfi, a nő tarkójának, hátának, hasának, csípőjének simogatásával fokozhatja a szexuális élményt, egyik kezével ingerelheti a csiklót is.

Ez a testhelyzet a nő hajlékonyságát követeli meg. Ilyenkor a pénisz mélyen hatol be a hüvelybe, a magömlés a méhnyak közelében történhet, a megtermékenyítés lehetősége éppen ezért nagy. A férfi most is eléri a nő csiklóját, ingerelheti a kezével. Ebben a pozícióban nyilvánvalóan nem lehet hosszú ideig szeretkezni; a változatosság azonban újfajta élvezetet és örömet ad mindkettőjüknek.

                               SZERETKEZÉS KESKENY FEKVŐHELYEN VAGY ASZTALON

A most következő képek azokat a lehetőségeket ábrázolják, amikor a pároknak csak egy keskeny ágy vagy egy asztal áll a rendelkezésükre fontos, hogy stabil legyen. A póz kényelmetlen, de változatosság kedvéért megpróbálható. A nő ráül, majd hanyatt fekszik az asztalon, combjait enyhén széttárja. A férfi támasztékot keres magának és a párzó mozgás ütemét, szabályozni tudja. Ez a pozíció a „szemtől szemben” helyzet egy variációja. Kedvező pozíciósorozat, tapasztalatlan és merevedési zavarokkal küszködő férfi számára, hiszen a kitárulkozó nő csak nagyon kevés férfit nem tud izgalomba hozni.
Az esetlegesen addig elmaradt merevedést úgy tudja fokozni, hogy a hímvesszőt kézbe fogva a hüvelybemenetet függőleges és körkörös mozdulatokkal dörzsölheti. Vizuális élvezet a férfi számára, mert az egyesülést közvetlen közelről láthatja, és ez fokozhatja a merevedéssel járó izgalmat Enyhe mértékű merevedés esetén is lehetőség van a hüvelybe való behatolásra.

Az előző helyzet módosítása. A nő alsó lábszárával átkulcsolja a férfi derekát, így a behatolás mélyebb, és a párok szinte elfelejtkeznek a kényelmetlennek tűnő fekhelyről. Az asztalt kényelmesebbé is lehet tenni párnákkal, pléddel stb. Fontos, hogy a fekhely biztonságos legyen, elbírja mindkettőjüket. Ha megtörtént a magömlés és a cél a gyermekáldás, akkor mielőbb a hüvelybemenetet egy vattatamponnal le kell zárni kívülről, szorosabb de kényelmes bugyit felhúzni és a tisztálkodást másnapra kell hagyni.

A nő kinyújtott lábát a férfi vállára helyezheti. Ebben a helyzetben a párzó mozgást a férfi felgyorsíthatja; kitámaszt vagy egyik kezével a nő melleit, a másikkal csiklóját ingerelheti. Az orgazmus hamarosan bekövetkezhet mindkét félnél, annak ellenére, hogy a nő a mozgásban erősen korlátozva van.

A látvány magáért beszél, hajlékony hölgyek előnyben. A férfi számára nagy vizuális élményt nyújtó pozíció. A megtermékenyítés szempontjából ez a pozíció előnyös. A nő csípőjét magasra emelve, combjait felsőtestéhez szorítva akadálymentessé teheti a hímivarsejtek behatolását a méh közelébe. Ilyenkor a péniszt teljes hosszában befogadja a hüvely.
Azok, akik gyermeket szeretnének és minden esélyük meg van arra, értem itt azt, hogy a peteérés időszakára tervezték a szeretkezést, a magömlés után csak arra kell vigyázni, hogy a sperma ne tudjon kifolyni a hüvelyből. Mint már korábban is írtam, érdemes odakészíteni egy vattacsíkot és egy alsóneműt, majd a magömlés után a hüvelybemenetet a vattával bezárni, természetesen kívülről és a alsónemű felhúzásával rögzíteni, ha azokban a napokban van az peteérés (ovuláció) nagy esélye van a fogantatásnak. Más pozícióknál is hasonló képen lehet cselekedni.

A nő a heverő vagy az asztal szélére térdel és könyököl. A behatolás mélységét a férfi szabályozhatja. Mindkettőjük számára nagy élvezet a szeretkezés, ha a férfi az ujjaival a csiklót is ingerli fokozhatja a kielégülést. A párzó mozgást a férfi csak a csípőjével végzi, mert felsőtestét a partneréhez szorítja, csókolhatja, kezével szabadon kalandozhat.

A fekvőhelyen a férfi foglal helyet. A nő szemben vagy háttal, lovagló testhelyzetben közelíti meg őt. A pénisz behatolási szögét, is ő határozza meg. A férfi a nő csípőjénél segíthet a párzó mozgásban. Látványt kedvelő férfiak, és a birtoklás vágy szerető nők kedvenc pozíciója.

                                       ISMÉT EGY VÁLTOZÁS MEDITÁLÓ, LAZÍTÓ POZÍCIÓK

Meditáció pozíció.

Ezzel a pozícióval a legbensőségesebb érzések válthatók ki. A párok keze szabad, átölelhetik, simogathatják, csókolgathatják egymást. Hosszabb ideig maradhatnak így anélkül, hogy az orgazmusig eljutnának. Ilyenkor a pénisznek csak a fele, vagy a negyede érintkezik a hüvellyel. Sokáig elidőzhetnek így, jó alkalom arra, hogy megbeszéljék a szeretkezés további pozícióit. Kis változtatással és folytathatják a szeretkezést. Ha a nő egy idő eltelte után aktívabban szeretne részt venni a szerelmi játékban, támaszt keres a padlón, és ő végzi a párzó mozdulatokat, felsőtestét íveltre formálja, hiszen az a cél, hogy csiklóját neki tudja dörzsölni a férfi szeméremdombjának, hogy eljusson az orgazmusig. Ha jól összpontosítja a kéj fokozását, több orgazmust is átélhet egymás után.

Mint látható, már meg is beszélték az előző pozícióból való áttérést, kis változtatással és folytathatják a szeretkezést. Ha a nő egy idő eltelte után aktívabban szeretne részt venni a szerelmi játékban, támaszt keres a padlón, és ő végzi a párzó mozdulatokat, felsőtestét íveltre formálja, hiszen az a cél, hogy csiklóját neki tudja dörzsölni a férfi szeméremdombjának, hogy eljusson az orgazmusig. Ha jól összpontosítja a kéj fokozását, több orgazmust is átélhet egymás után.

Az előzőnek ellentéte, ha a nő nem kíván részt venni aktívan a szeretkezésben, akkor a párok ezt a pozíciót is választhatják. A férfi a térdén és a tenyerén támaszkodik, nem nyomja testsúlyával a partnerét. A nő fenekét ütemben elletésesen mozgathatja a pénisz irányában, a behatolás mélységét is tudja irányítani. Az együttlét alatt csókolhatja a nő tarkóját, nyakát, vállát. Hátrahajló hüvely esetén alkalmas pozíció, a férfi számára egy idő elteltével fárasztó lesz ez a testhelyzet.

Ez a póz hajlékonyságot és a pár összehangoltságát igényli. A nő szabályos gyertya-állásból indul ki, majd egyik lábát leengedi. A férfi vagy térdelve, vagy állva közelíti meg, és a másik lábát vállára helyezve függőlegesen tartva magához húzza. A pénisz behelyezése ugyan nem egyszerű, de, ha sikeres a behelyezés, a megszokottól eltérő vizuális és egyéb élményt nyújt a szeretkező pároknak. Párzó mozgás során a pénisz a hüvely oldalfalát dörzsöli, és ha jól irányítják a pénisz mozgását, könnyem megtalálják a korábban már leírt 4-es, illetve 8-as ponttal jelzett területeket a hüvelyben és természetesen a G- pontot is. A tornamutatványhoz hasonló testhelyzeteket senkire nem kényszeríthetjük, közös megegyezéssel azonban kipróbálható. Az biztos, hogy a változatosság mint például ez a pozíció is, beindítja a fantáziát és nagy változást hozhat a szexuális pozíciók variálásában.
Ez a kép azért került a sorozat végére, úgy a  kidolgozását is tekintve és mint pozíció, mert érzékeltetni szeretném, hogy a szeretkezésben, szinte nincs határ. Ennek többszöröse lehet a szeretkezési pozíciók variálása, ezek alapformák és ettől mindenki a lehetőségeit szem előtt tartva eltérhet. Igénye szerint használja fel a pozíciók variálása adta szexuális örömöket, hogy nemi élete színes, változatos, harmonikus legyen, és a párokat egy életre megtartsa örök fiatalnak egymás szemében.

Vissza az előző oldalra

 

Örömszerzés könyv online 3. oldal

error: Védett tartalom!